Coconut Dream Cocktail din: crema de cacao alba, crema de banane, frisca, crema de cocos.
Calitate – alcoolic
Bază alcoolică – nici una
Pahar – cupă dublă de cocktail
Categorie – Cremă de cacao drinks
Decoraţiune – fără
Se serveste după-amiază
Ingrediente:
3/10 cremă de cacao albă
2/10 cremă de banane
4/10 frişca
1/10 cremă de cocos
Apărut prin anii ’60, are, în ciuda timpului care s-a scurs de atunci, un succes deosebit, atât în Statele Unite, cât şi în Canada.
Foarte apreciat de consumatorii femei, acest cocktail poate fi preparat şi în versiunea frozen, în blender: în acest caz este mai potrivit pentru bărbaţi.
Foarte bogat în arome exotice, Coconut Dream este un cocktail clasic pentru orele de după-amiază.
Mod de preparare:
Se pun în shaker, amestecate cu gheaţă mărunţită, toate ingredientele şi, după ce au fost agitate energic, se toarnă, după filtrare, în cupa dublă de cocktail.
O reteta de Cocktail Gibson din: rom si vermuth dry. Calitate – alcoolic Bază alcoolică – gin Pahar – cupă dublă de cocktail Categorie – Vermouth drinks Decoraţiune – o ceapă mică, dulce, pentru cocktail, cufundată în lichid Se serveste înainte de mese Ingrediente: 9/10 rom 1/10 vermouth dry Reţetele diferite propuse […]
Gin Fizz Cocktail: gin, suc de lamaie, sirop de zahar si apa carbogazoasa. Calitate – alcoolic Bază alcoolică – gin Pahar – tumbler mijlociu Categorie – Gin drinks Decoraţiune – o felie de lămâie, o cireaşă şi paie Se serveste seara şi noaptea Ingrediente: 3/10 gin 2/10 suc de lămâie 1/10 […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.