Cocos cu sos de vin

Printeaza

Cocos cu sos de vin

Ingrediente:Cocos cu sos de vin

  • 1 cocoş
  • 2 cepe sau arpagic
  • 2 căţei de usturoi
  • 5-6 ciuperci
  • 1 pahar de vin
  • 1 linguriţă de făină
  • unt

 

Mod de preparare:

Cocoşul se taie bucăţi şi se pune cu ceapa tăiată felii în unt să se rumenească, apoi se adaugă usturoiul tocat, ciupercile tăiate mărunt, sarea şi piperul, după care se fierb.

Când carnea este fiartă, se adaugă vinul şi făina amestecată cu sos. Se dă la cuptor şi se lasă până scade.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.