Cocos cu sos de vin

Printeaza

Cocos cu sos de vin

Ingrediente:

  • 1 cocoş
  • 2 cepe sau arpagic
  • 2 căţei de usturoi
  • 5-6 ciuperci
  • 1 pahar de vin
  • 1 linguriţă de făină
  • unt

 

Mod de preparare:

Cocos cu sos de vin: Cocoşul se taie bucăţi şi se pune cu ceapa tăiată felii în unt să se rumenească, apoi se adaugă usturoiul tocat, ciupercile tăiate mărunt, sarea şi piperul, după care se fierb.

Când carnea este fiartă, se adaugă vinul şi făina amestecată cu sos. Se dă la cuptor şi se lasă până scade.

 

Pofta buna!

 

 

 

Friptură Frageda din Pulpa de Porc cu Arome Rustice

Friptură Frageda din Pulpa de Porc cu Arome Rustice din: pulpa de porc, usturoi, ulei de masline extravirgin, sare de mare, piper negru, paprika, ierburi aromatice, miere, otet balsamic. Descoperă gustul autentic al unei fripturi de pulpa de porc, o rețetă ce amintește de prânzurile domoale de duminică la țară. Această rețetă își are rădăcinile […]

Cozonac sănătos cu nuci și stafide: Rețetă delicioasă, fără să te îngrași

Cozonac sănătos cu nuci și stafide: Rețetă delicioasă, fără să te îngrași din: faina integrala, indulcitor, drojdie, lapte de migdale, unt de migdale, oua, nuci, stafide, coaja de portocala, esenta de vanilie, sare. Cozonacul, un desert tradițional îndrăgit, poate fi reinterpretat într-o variantă mai sănătoasă, fără a sacrifica gustul. Această rețetă de cozonac sănătos cu […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.