Cocos umplut cu piure de castane din: cocos, lebar, ananas, piure de castane, paine, unt, patrunjel, coaja de lamaie, oua, brandy, lapte, sare si piper.
Ingrediente:
1 cocoș
200 g lebăr
5 felii de ananas
200 g piure de castane
200 g pâine albă
2 linguri unt
1 legătură pătrunjel
2 linguri coajă rasă de lămâie
3 ouă
1 pahar brandy
250 ml lapte
piper
sare
Mod de preparare:
Tai feliile de pâine în cubulețe. Bați ouăle cu laptele și pui cubulețele să absoarbă amestecul.
Din lebăr, piureul de castane, untul moale, coaja de lămâie și pătrunjelul tocat mărunt, faci o pastă pe care o subțiezi cu brandy, îi adaugi pâinea și ouăle și omogenizezi.
Cureți și speli bine pasărea, atât în interior, cât și la exterior. Umpli cocoșul cu acest amestec, îl așezi într-o tavă cu 200 ml apă și îl presari cu sare și piper după gust.
Învelești tava cu folie de aluminiu și o introduci în cuptor, la foc mic, pentru 4-5 ore. La fiecare 20 de minute, scoți tava din cuptor și stropești curcanul cu sos.
Carne de cocos cu ceapa si boia din: cocosi tineri, untură topită, ceapa, boia, supă de carne, smântână acră, făină, sare. Ingrediente: 2 cocoşi tineri 100 g untură topită 2 cepe 1 linguriţă de boia 1/2 ceaşcă de supă de carne 15 g smântână acră 1/2 lingură de făină sare Mod de preparare: Se curăţă cocoşii, se trec prin flacără […]
Piftie cu carne de cocos din: carne de cocos, ceapa, usturoi, gelatina, sare. Ingrediente: 1,3 kg carne de cocoş (pulpe, aripi, cap, gât) sare 1 ceapă 3-4 căţei mari de usturoi 6 foi de gelatină Mod de preparare: Bucăţile de cocoş bine spălate şi trecute prin flacără I3 puneţi la fiert când apa clocoteşte. […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.