Cocos umplut cu piure de castane 

Printeaza

Cocos umplut cu piure de castane din: cocos, lebar, ananas, piure de castane, paine, unt, patrunjel, coaja de lamaie, oua, brandy, lapte, sare si piper.

 

Ingrediente:Cocos umplut cu piure de castane

  • 1 cocoș
  • 200 g lebăr
  • 5 felii de ananas
  • 200 g piure de castane
  • 200 g pâine albă
  • 2 linguri unt
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2 linguri coajă rasă de lămâie
  • 3 ouă
  • 1 pahar brandy
  • 250 ml lapte
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Tai feliile de pâine în cubulețe. Bați ouăle cu laptele și pui cubulețele să absoarbă amestecul.

Din lebăr, piureul de castane, untul moale, coaja de lămâie și pătrunjelul tocat mărunt, faci o pastă pe care o subțiezi cu brandy, îi adaugi pâinea și ouăle și omogenizezi.

Cureți și speli bine pasărea, atât în interior, cât și la exterior. Umpli cocoșul cu acest amestec, îl așezi într-o tavă cu 200 ml apă și îl presari cu sare și piper după gust.

Învelești tava cu folie de aluminiu și o introduci în cuptor, la foc mic, pentru 4-5 ore. La fiecare 20 de minute, scoți tava din cuptor și stropești curcanul cu sos.

Servesti cu salata verde.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Carne de cocos cu ceapa si boia

Carne de cocos cu ceapa si boia din: cocosi tineri, untură topită, ceapa, boia, supă de carne, smântână acră, făină, sare. Ingrediente: 2 cocoşi tineri 100 g untură topită 2 cepe 1 linguriţă de boia 1/2 ceaşcă de supă de carne 15 g smântână acră 1/2 lingură de făină sare Mod de preparare: Se curăţă cocoşii, se trec prin flacără […]

 

Piftie tradiţională

Piftie cu carne de cocos

Piftie cu carne de cocos din: carne de cocos, ceapa, usturoi, gelatina, sare. Ingrediente: 1,3 kg carne de cocoş (pulpe, aripi, cap, gât) sare 1 ceapă 3-4 căţei mari de usturoi 6 foi de gelatină   Mod de preparare: Bucăţile de cocoş bine spălate şi trecute prin flacără I3 puneţi la fiert când apa clocoteşte. […]

 

Orez cu carne de cocoş

Orez cu carne de cocoş din: orez, copane de cocos, piept de cocos, ardei rgasi, morcovi, telina, ciuperci champignon, patrunjel verde, sare, piper, ulei, foaie de dafin. Ingrediente: 200 g orez copanele si piept de cocos 3 ardei grasi rosii 1 ceapa 2 morcovi 1/4 telina 400 g ciuperci champignon cateva fire de patrunjel verde […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.