Cod cu ceapa si cartofi

Printeaza

Cod cu ceapa si cartofi din: file de cod, cartofi, ceapa, rosii cherry, sare, piper, ulei de masline, patrunjel si zeama de lamaie.

Ingrediente:

  • 8 bucati file de cod
  • 6 cartofi
  • 2 cepe
  • 8-10 rosii cherry
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 3-4 fruze patrunjel
  • zeama de la 2-3 lamai

 

Mod de preparare:

Se condimentează peştele cu sare şi piper. Se stropeşte cu ulei de măsline si se dă la rece.

Se spală cartofii, se curăţă şi se taie feliuţe subţiri. Se presară sare peste ei şi se pun pe grătarul încins împreună cu ceapa curăţată.

Se taie şi roşiile jumătăţi, se pun pe grătar si se rumenesc. Se adaugă bucăţile de cod, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se perpelesc pe grătarul încins.

După ce s-a făcut codul, şi legumele s-au rumenit, se aşază pe platou şi se servesc ornate cu pătrunjel proaspăt.

 

Cod cu ceapa si cartofi

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.