Se taie codul bucăţi, se pune într-o tavă, se adaugă peste el uleiul, prazul tăiat în rondele, ciupercile tocate mărunt şi se condimentează cu sare, piper şi nucşoară.
Se introduce tava la cuptor, la foc potrivit, pentru 10 minute. Se adaugă măslinele, opărite a în prealabil, bulionul dizolvat în vin şi usturoiul pisat.
Se lasă încă 10 minute la cuptor. Se presară deasupra pătrunjel verde tăiat mărunt.
Peste (cod) umplut din: cod, spanac, ulei, praz, usturoi, ou, orez, sare, piper. Ingrediente: 2 trunchiuri de cod spanac sare si piper ulei de măsline 1 fir de praz tăiat rondele subţiri 2 căţei de usturoi pisaţi 1 ou 3-4 linguri orez fiert 100 g caşcaval ras Mod de preparare: Se curăţă şi se […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.