Cod cu mere si fasole verde

Printeaza

Cod cu mere si fasole verde

Ingrediente:Cod cu mere si fasole verde

  • 600g file de cod
  • 100 ml ulei
  • 1ceapă mijlocie
  • 1linguriţă curry pudră
  • 250g roşii
  • 400g fasole ver­de
  • 3 mere
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se taie fileurile de peşte m bucăţi potrivite, se dau prin faină şi se prăjesc 10 minute pe am­bele părţi, în 50ml ulei.

In ule­iul în care se prăjeşte codul, se pun şi 2 linguriţe zeamă de lămâie, astfel peştele nu se va sfărâma. In uleiul rămas după prajirea peştelui se căleşte 3-4 minu­te ceapa, tăiată julienne.

Se adaugă pudra de curry şi se mai lasă 1 minut pe foc, apoi se pun roşiile, tăiate cubuleţe, fasolea, fiartă separat, şi se căleşte totul încă 5 minute, de când începe să fiarbă, la foc potrivit.

Se pun peşte şi merele, tăiate în cubuleţe şi se mai lasă 5 minute la foc mic.

Se potriveşte de sare şi piper şi se serveşte preparatul cu garni­tură de orez.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.