Cod cu verdeturi la cuptor

Printeaza

Cod cu verdeturi la cuptor

Cod cu verdeturi la cuptor

Ingrediente:

  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 500 g rosii taiate
  • sare, pi­per
  • 4 fiieuri de cod sau de somon (a 150 g)
  • 2 linguri de capere
  • 1 legatura de patrun­jel
  • 1 lingura de mustar

Mod de prepaprare:

Curatati ceapa si usturoiul, tocati-le marunt si inabusiti-le in ulei incins. Adaugati rosiile, condimen­tati si fierbeti usor 5 minute.  Incingeti cuptorul la 200°C (cuptorul cu microunde la 180°C). Spalati, scurgeti, sarati si piperati pestele.

Turnati sosul de rosii intr-o forma termorezistenta si puneti pestele acolo. Tocati caperele si patrun­jelul si amestecati-le cu mustar si restul de ulei.

Intindeti pasta obtinuta pe fileurile de peste si lasati-le 20 de minute sa se patrunda la cuptor. Ornati codul dupa gust cu putina verdea­ta. Este foarte gustos cu o garnitura de cartofi natur.

Cod cu verdeturi la cuptor

Cod cu verdeturi la cuptor

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place codul, e un peste slab si usor. Eu il pregatesc atat pe gratar, cat si la cuptor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.