Cod la cuptor in crusta de mazare

Printeaza

Cod la cuptor in crusta de mazare din: cartofi, ulei de măsline, mazăre congelată, pâine albă, file de cod congelat, suc de lămâie, maioneză, roşii cherry.

 

Ingrediente:

  • 500 g cartofi curăţaţi şi tăiaţi în felii foarte subţiri
  • 3 linguri cu ulei de măsline
  • 200 g mazăre congelată
  • 2 felii de pâine albă
  • 500 g file de cod congelat
  • 2 linguri cu suc de lămâie
  • 3 linguri cu maioneză
  • 150 g roşii cherry

 

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la 200°C. Tapetează cu foaie de copt o tavă mare. Pune cartofii în tavă. Presară sare şi stropeşte cu ulei de măsline.

Coace cartofii timp de 30 minute.

Fierbe mazărea în apă sărată timp de 5 minute. Fărâmiţează pâinea pentru a obţine un pesmet.

Scurge mazărea şi amestecă jumătate cu pesmetul, apoi macină această compoziţie.

Păstrează mazărea rămasă la cald. Aranjază peştele într-o tavă. Asezonează-I şi stropeşte-l cu suc de lămâie.

Unge peştele cu maioneză, apoi pune deasupra fiecărei bucăţi câte o lingură din amestecul de mazăre şi pesmet.

Coace peştele timp de 10 minute. Adaugă roşiile în tavă şi mai coace aproximativ 5 minute, până când peştele şi roşiile s-au înmuiat.

Serveşte peştele alături de mazărea rămasă şi cartofii copţi.

 

Cod la cuptor in crusta de mazare

Cod_la_cuptor_in_crusta_de_mazare

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Cod la cuptor cu sos de rosii

Cod la cuptor cu sos de rosii din: rosii, ulei de masline, zahar, portocale, busuioc, file de cod, sare, piper, sote de fasole verde. Ingrediente:  350 g roșii 5 linguri ulei de masline 1/2 lingurita zahar coaja de portocala busuioc si cimbru 900 g file de cod sare și piper sote de fasole verde pentru servire […]

 

Cod la cuptor cu ansoa

Cod la cuptor cu ansoa din: cod, ansoa, patrunjel, capere, unt, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 4 fileuri de cod 4 fileuri anşoa o legătură pătrunjel 10 capere 2 linguri unt 4 felii lămâie sare piper   Mod de preparare: Se toacă pătrunjelul, se pisează fileurile de anşoa cu furculiţa şi se amestecă. Se taie caperele […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. O sa icnerc si eu 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.