Friptură de Rață cu Sos de Afine și Balsamic: Deliciul Culinar al Combinației Perfecte din: piept de rata, sare, piper, ulei de masline, afine, otet balsamic, miere, supa, unt, rozmarin. În această rețetă de Friptură de Rață cu Sos de Afine și Balsamic, veți descoperi o combinație gustativă cu adevărat remarcabilă. Carnea suculentă de rață […]
Cod la cuptor cu pătrunjel si oregano
PrinteazaCod la cuptor cu pătrunjel si oregano din: cod, ulei de masline, oregano, patrunjel, ardei iute, sare, piper, lamaie verde.
Ingrediente:
- 4 bucăţi de cod de 255-340 g fiecare
- 1 -2 linguri de ulei de măsline
- 1/2 lingură de oregano uscat
- 2 mâini de pătrunjel, tocat
- 1 ardei iute roşu, curăţat de seminţe şi tocat
- sare şi piper negru proaspăt măcinat
- 2 lămâi verzi
Mod de preparare:
Cod la cuptor cu pătrunjel si oregano: Spălaţi bucăţile de cod în apă rece şi uscaţi-le cu un şervet de hârtie. Cu mâna, frecaţi-le cu ulei de măsline, astfel încât să fie unse uşor.
Puneţi într-un vas oregano, pătrunjelul şi ardeiul iute şi amestecaţi. Asezonaţi peştele şi adăugaţi amestecul de ierburi.
Incălziţi cuptorul la 225 C. Aşezaţi bucăţile de peşte pe o tavă. Adăugaţi jumătăţile de lămâi verzi şi puneţi tava în partea superioară a cuptorului pentru a rumeni peştele numai puţin.
Lăsaţi-le 10 minute. Când sunt gata, serviţi-le împreună cu lămâile verzi coapte, pe care le puteţi stoarce deasupra bucăţilor de cod.
Pofta buna!
Friptură de Rață cu Sos de Afine și Balsamic: Deliciul Culinar al Combinației Perfecte
Supa Wonton: Istoria, Rețeta Originală și Variațiile Regionale – Ghidul Complet
Supa Wonton, un simbol culinar adânc înrădăcinat în cultura chineză, este o îmbinare armonioasă de arome, texturi și tradiții. Această supă, a călătorit prin timp și spațiu, adaptându-se și evoluând în diverse culturi. Originile Supei Wonton Supa Wonton are rădăcini care se întind până […]
Pesto de Busuioc – Rețeta Autentică Italiană cu Arome Mediteraneene
frunze de busuioc, nuci, parmezan, usturoi, ulei de masline extravirgin, sare, piper. Pesto de busuioc este o delicioasă pastă de ierburi originară din Italia, cu un gust bogat și arome proaspete. Iată cum să prepari un pesto de busuioc clasic: Ingrediente: 2 căni de […]