Cod in camasa de branza

Printeaza

 Cod in camasa de branza

Ingrediente:Cod in camasa de branza

  • 4 fileuri de cod
  • 1 jumătate de lămâie
  • 100g caşcaval ras
  • 1 ou
  • 100 g morcov ras fin
  • 1lin­gură unt
  • fire de pătrunjel
  • 1 lin­guriţă busuioc uscat

 

Mod de preparare:

Se spală fileurile şi se şterg cu un şervet, apoi se stropesc cu zea­ma de lămâie. Se amestecă oul cu caşcavalul, morcovul ras, bu­suiocul sfărâmat şi pătrunjelul tocat cât mai mărunt.

Se omo­genizează bine compoziţia cu o lingură de lemn. Se unge un vas de sticlă, termorezistent, cu unt, se pun fileurile de cod şi se sărează după gust.

Se acoperă peştele cu amestecul de caşcaval şi morcov, apoi se bagă vasul la cuptor, pentru circa 20-30 de minute.

Se serveşte preparatul cald, cu salată verde.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Prefer crapul, dar imi place si codul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.