Cod la cuptor cu avocado, creveti, smantana si branza
PrinteazaCod la cuptor cu avocado, creveti, smantana si branza din: ulei de masline, sare de mare, piper, file de cod, busuioc, avocado, creveti, smantana, branza cheddar. fara poza
- ulei de masline
- sare de mare si piper negru proaspat macinat
- 450gr file de cod, curatat de piele si dezosat
- 1 mana de busuioc proaspat, tocat
- 1 avocado, curatat de coaja, fara sambure, felii
- 150 g creveti decorticati
- 140 ml smantana
- 150 g branza cheddar
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 200°C. Ungeti un vas termorezistent sau o tava de copt cu putin ulei de masline, asezonati codul pe ambele parti si puneti-l in vas. Presarati peste fileuri busuioc si avocado si adaugati deasupra crevetii. Peste toate, turnati smantana si radeti branza.
Coaceti 15-20 de minute la nivelul de sus al cuptorului preincalzit pana cand amestecul devine brun-auriu si clocoteste. Asezonati, dupa gust, cu sare de mare si piper negru proaspat macinat si serviti cu o salata verde.
Pofta buna!