Cod la cuptor cu cartofi si ceapa

Printeaza

Cod la cuptor cu cartofi si ceapa din: fileuri de cod, cartofi, ceapa, sare, piper, faina, ulei, arpagic.

Ingrediente:Cod la cuptor cu cartofi si ceapa

  • 1 kg fileuri de cod
  • 1 kg cartofi
  • 3 cepe
  • sare şi piper alb după gust
  • făină pentru crustă
  • 11-12 linguri de ulei de măsline
  • 1/2 legătură de frunze de arpagic

 

Mod de preparare:

Fierbeţi cartofii, cu coajă, în apă sărată. Apoi curăţaţi-i şi feliăţi-i.

Curăţaţi ceapa, tăiaţi-o şi prăjiţi-o în trei linguri de ulei de măsline, până când devine auriu-maronie. După ce o luaţi din tigaie puneţi cartofii şi prăjiţi-i adăugând încă trei linguri de ulei.

Tăiaţi peştele în bucăţi, asezonaţi cu sare şi piper alb şi treceţi-l prin făină. Prăjiţi-I în 5-6 linguri de ulei de măsline.Aşezaţi peştele în tavă, iar cartofii şi ceapa deasupra.

Introduceţi pentru 10 minute în cuptorul preîncălzit la 220°C.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.