Cod la gratar cu legume
PrinteazaCod la gratar cu legume din: file de cod, sare de mare, piper, cimbru, rosii cherry, ceapa, ulei de masline, oet balsamic, miere si patrunjel.
- 8 bucati file de cod
- sare de mare
- piper negru macinat
- cimbru uscat si macinat
- 400 g rosii cherry
- 300 g ceapa mica
- 3-4 linguri ulei de masline
- o lingura otet balsamic
- o lingura miere
- o legatura patrunjel
Mod de preparare:
Fileurile de cod se condimentează cu sare şi piper. Se încinge grătarul si se curăţă cepele şi roşiile.
Se pune uleiul de măsline în tigaie si se căleşte pentru început ceapa. Se adaugă roşiile, sare, piper şi cimbru. Spre final, se pun oţetul şi mierea, apoi se opreşte focul.
Se pune codul pe grătarul încins si se coace.
Se ornează cu pătrunjel proaspăt si se serveste cu legume.
Pofta buna!