Cod cu legume

Printeaza

O reteta de cod cu legume din: fileuri de cod, telina, ceapa rosie, usturoi, ghimbir, unt, lapte, suc de lamaie, sare si piper.

Ingrediente:Cod cu legume

  • 4 fileuri de cod
  • 6 tulpini de telina
  • 1 ceapa rosie
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita ghimbir
  • 2 linguri unt
  • 1 lingura lapte
  • 2 linguri suc de lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălaţi fileurile de peşte, ştergeţi-le şi puneti-le într-o tavă, pe hârie de copt. Puneţi într-un blender tulpinile de telină tăiate mărunt, ceapa curăţată şi tăiată, ghimbirul, untul, sucul de lămâie şi laptele şi mărunţiţi ingredientele. Turnaţi amestecul peste fileurile din tavă şi puneţi tava la cuptor pentru 15-20 minute.

Serviţi fileurile prăjite alături de salată de iierburi de primăvară (măcriş, leurdă, spanac).

Cod cu legume

Cod cu legume

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.