Cod cu legume
PrinteazaO reteta de cod cu legume din: fileuri de cod, telina, ceapa rosie, usturoi, ghimbir, unt, lapte, suc de lamaie, sare si piper.
- 4 fileuri de cod
- 6 tulpini de telina
- 1 ceapa rosie
- 3 catei de usturoi
- 1 lingurita ghimbir
- 2 linguri unt
- 1 lingura lapte
- 2 linguri suc de lamaie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spălaţi fileurile de peşte, ştergeţi-le şi puneti-le într-o tavă, pe hârie de copt. Puneţi într-un blender tulpinile de telină tăiate mărunt, ceapa curăţată şi tăiată, ghimbirul, untul, sucul de lămâie şi laptele şi mărunţiţi ingredientele. Turnaţi amestecul peste fileurile din tavă şi puneţi tava la cuptor pentru 15-20 minute.
Serviţi fileurile prăjite alături de salată de iierburi de primăvară (măcriş, leurdă, spanac).
Cod cu legume
Pofta buna!