piept de pui, mazare, ceapa, usturoi, ulei de masline, patrunjel, cimbru, sare, piper. Ingrediente: (4 porții) 500g piept de pui, tăiat cubulețe 2 căni de mazăre congelată 1 ceapă mare, tocată mărunt 2 căței de usturoi, tocați 2 linguri de ulei de măsline 1 linguriță de pătrunjel […]
Cod cu sos alb
PrinteazaCod cu sos alb din: fileuri de cod, faina, cartofi, usturoi, lamai, sare, piper, ulei de masline.
Ingrediente:
- 5-6 fileuri de cod
- 2-3 linguri făină
- 2 cartofi
- 4-5 căţei de usturoi
- 2 lămâi
- sare
- piper
- 2-3 linguri ulei de măsline
Mod de preparare:
Cod cu sos alb: Cureţi, tai cartofii şi îi ţ| fl pui la fiert.Tai fileurile în două şi treci fiecare bucată prin făină.
Le prăjeşti foarte puţin pe ambele părţi şi le scoţi pe şervetele absorbante. Zdrobeşti cartofii fierţi. îi amesteci cu usturoi, zeamă de pui la fiert.Tai fileurile în două şi treci fiecare bucată prin făină. Le prăjeşti foarte puţin pe ambele părţi şi le scoţi pe şervetele absorbante.
Zdrobeşti cartofii fierţi. Ii amesteci cu usturoi, zeamă de lămâie şi piper. Adaugi uşor uleiul de măsline şi freci ca la maioneză.
Pui acest sos într-un vas, deasupra pui peştele şi dai la cuptor pentru 10 minute. La masă, eu aduc cu verdeaţă presărată.
Pofta buna!
Făina de Secară: Beneficii, Contraindicații și Valori Nutriționale
Făina integrală de secară este produsă din boabele de secară măcinate. Asemănătoare cu făina integrală de grâu, dar obținută din secară. Este utilizată în principal pentru a face pâine de secară densă și bogată în fibre. De obicei, are un gust mai pronunțat decât făina de grâu. […]