Cod umplut cu ardei gras si ciuperci

Printeaza

Cod umplut cu ardei gras si ciuperci din: cod decongelat, ardei graşi, ciuperci, unt, vin alb sec, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 4 bucăţi cod decongelat, întreg
  • 2 ardei graşi
  • 12 ciuperci
  • 100 g unt
  • 150 ml vin alb sec
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Ardeii tăiaţi julien se pun la călit în unt şi, după ce s-au înmuiat, se adaugă ciupercile feliate. Se lasă aşa pe foc până ce se evaporă apa ciupercilor, se presară sară şi piper.

Peştele se taie în două pe lung, fără a-l decupa complet şi se repartizeaza umplutura de ardei.

Se leagă peştele şi se aşază 2 minute pe grătar, apoi se transferă în tava de-cuptor. Se toar­nă vinul şi se lasă 20 de minute la cuptor.

Cod umplut cu ardei gras si ciuperci

Cod_umplut_cu_ardei_gras_si_ciuperci

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.