Cod umplut cu ceapa
PrinteazaO reteta de cod umplut cu ceapa din: orez, file de peste, supa, sare, zahar, boia, ceapa, sare, piper, ulei de masline, frunze de salata si rosii cherry.
- 300 g orez
- 4 bucati file de peste (cod)
- un litru supa
- sare
- 1-2 lingurita zahar
- o lingura boia
- 3 cepe albe
- sare
- piper
- 3 linguri ulei de masline
- 3-4 frunze de salata
- un ciorchine rosii cherry
Mod de preparare:
Se spală orezul, se scurge şi se pune să fiarbă în puţină apă. Se adaugă supa şi se lasă să fiarbă în continuare.
Peştele se stropeşte cu puţin ulei şi se condimentează cu sare şi piper. Separat, se curăţă ceapa, se taie solzişori şi se căleşte.
Inainte de a se rumeni prea tare, se adaugă puţin zahăr şi un praf de boia dulce. Se aşază peştele pe grătar şi se perpeleşte uniform.
Se umple cu ceapa şi se serveşte cu orezul fiert. Se ornează cu frunze de salată şi roşii cherry.
Cod umplut cu ceapa
Pofta buna!