Cod umplut cu ardei gras si ciuperci
PrinteazaCod umplut cu ardei gras si ciuperci din: cod decongelat, ardei graşi, ciuperci, unt, vin alb sec, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 bucăţi cod decongelat, întreg
- 2 ardei graşi
- 12 ciuperci
- 100 g unt
- 150 ml vin alb sec
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ardeii tăiaţi julien se pun la călit în unt şi, după ce s-au înmuiat, se adaugă ciupercile feliate. Se lasă aşa pe foc până ce se evaporă apa ciupercilor, se presară sară şi piper.
Peştele se taie în două pe lung, fără a-l decupa complet şi se repartizeaza umplutura de ardei.
Se leagă peştele şi se aşază 2 minute pe grătar, apoi se transferă în tava de-cuptor. Se toarnă vinul şi se lasă 20 de minute la cuptor.
Cod umplut cu ardei gras si ciuperci
Pofta buna!