Colac cu muschi de porc

Printeaza

Colac cu muschi de porc

Colac cu muschi de porc

Ingrediente:

  • 450 g muşchi de porc afumat
  • 300 g făină
  • doi ardei capia
  • doi dovlecei
  • doi morcovi
  • 300 g broccoli
  • o linguriţă de sos pesto
  • 200 ml lapte dulce
  • 100 ml ulei
  • 100 g caşcaval
  • 3 ouă
  • 100 g măsline feliate
  • praf de copt
  • sare, piper
  • unt

Preparare:

Broccoli se spală şi se fierbe, morcovii se curăţă de coajă, se fierb, se lasă la răcit şi se taie în felii. Dovleceii se spală şi se pun într-un castron. Se încinge ulei într-o cratiţă, se pun dovleceii tăiaţi în felii, ardeii tăiaţi în cubuleţe, şi se călesc până când devin moi.

Se pun într-o strecurătoare şi se lasă la răcit. Ouăle se pun într-un vas şi se mixează până când îşi dublează volumul. Se adaugă laptele, uleiul, sarea şi piperul, sosul pesto şi un pliculeţ cu praf de copt. Se presară făina şi se mixează, se adaugă dovleceii şi ardeiul, măslinele, broccoli tăiat mărunt şi morcovii.

Se adaugă caşcavalul ras, muşchiul de porc tăiat în cubuleţe, se amestecă, se toarnă compoziţia într-o tavă rotundă, unsă cu unt şi presărată cu făină. Se coace timp de 45-50 de minute la foc mediu, apoi se serveşte.

Colac cu muschi de porc

Colac cu muschi de porc.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.