Colesa

Printeaza

Colesa se prepară din: faină de grau sau secara, sare si apa.

Ingrediente:

  • faina de grau sau secara
  • sare
  • apa

 

 

 

Mod de preparare:

Colesa: pune apă la fiert, se adaugă sare şi făina. Se lasă la fiert 30 de minute, după care se amestecă bine cu sucitoarea de mămăligă, începând din mijloc spre margini.

serveşte cald cu lapte rece, sau brânză.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Cura cu piersici

Cura cu piersici. Piersicile sunt fructe delicioase și populare, cunoscute pentru gustul lor dulce și aroma lor plăcută. Aceste fructe provin de la specia Prunus persica și sunt originare din China, de unde au fost aduse în Europa și în alte părți ale lumii în timpul marilor rute comerciale.Iată tot ce trebuie să știți despre […]

Gratin de conopida cu carnati

Gratin de conopida cu carnati din: conopida, crema de branza, carne de carnati, branza afumata, sare, piper. Este o sursă excelentă de vitamina C, vitamina K, vitamina B6, acid folic și potasiu. De asemenea, conține cantități semnificative de fibre alimentare, care susțin digestia sănătoasă. Conopida conține antioxidanți precum sulforafanul, indolii și gluconafinele, care ajută la […]

 

Ardei iuți murați în oțet

Ardei Iuți Murați în Oțet din: ardei iuti, otet alb, apa, sare, zahar, usturoi, boabe de piper negru, frunza de dafin. Această rețetă simplă de ardei iuți murați în oțet este perfectă pentru a adăuga o notă picantă oricărei mese. Ingrediente: 500 g de ardei iuți proaspeți sau conservați (puneți accent pe alegerea ardeilor în […]

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/colesa html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.