Se opăresc 3 foi de varză chinezească, se scurg, se toacă. Se adaugă 300 g carne de porc semigrasă, tocată, 1 legătură ceapă verde tocată mărunt, 1 cățel usturoi pisat, 2 lingurițe sos de soia light, 1 linguriță vin de orez, sare, piper alb și 1 linguriță ulei de susan. Se amestecă, obținând o pastă […]
Coltunasi cu branza si praz
PrinteazaColtunasi cu branza si praz din: aluat de pizza, branza, praz, ulei, sare, piper.
- 500 g aluat de pizza
- 200 g brânză
- 3 fire de praz
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intinzi aluatul şi tai pătrate. Speli prazul, îl fierbi câteva minute în apă cu sare şi apoi îl tai fin. Tai brânza în cubuleţe.
Intr-un vas, amesteci brânza cu prazul. Impărţi amestecul uniform în cubuleţe şi le pui pe pătratele de aluat tăiate.
Indoi colţunaşii şi apeşi bine marginile. Prăjeşti în ulei fierbinte colţunaşii până când devin aurii. Serveşti colţunaşii calzi.
Coltunasi cu branza si praz
Pofta buna!
poate iti place si:
Coltunasi cu piersici
Coltunasi cu piersici din: ou, faina, sare, piersici, smantana, zahar, vanilie. Ingrediente: 1 ou, făină şi sare pentru aluat 500 g piersici 1 cană cu smântână 1 cană cu zahăr tos vanilie Mod de preparare: Spargeţi oul în farfurie, adăugaţi apă câtă încape în jumătate de coajă de ou, adăugaţi sare şi faină cât cuprinde […]
Pofta buna!