Coltunasi cu branza sarata si vanilie

Printeaza

Coltunasi cu branza sarata si vanilie din: făină, oua, apa, sare, branza de oaie, coaja de lamaie, zahar, extract de vanilie.

Coltunasi cu branza sarata si vanilie

Ingrediente:

  • 500 g făină
  • 2 ouă
  • apă
  • sare

Pentru umplutură:

  • 250 g brânză de oaie
  • 2 ouă
  • 100 g zahăr coajă de lămâie
  • extract de vanilie

Mod de preparare:

Pui făina într-un castron, adaugi ouăle, un praf de sare şi apă călduţă. Amesteci pâhă se încorporează toată făina.

Dacă aluatul esfe prea tare, mai trebu­ie să adaugi puţină apă, iar dacă aluatul este prea moale, mai poţi adăuga puţină făină. Aluatul obţinut îl frămânţi până când nu se mai lipeşte de mâini.

Intr-un vas, amesteci foarte bine brânza de oaie- cu ouăle, zahărul, puţină coajă de lămâie rasă şi ex­tractul de vanilie.

Pe masa înfăinată, întinzi o foaie de aluat şi tai pătrăţele, în mijloc pui câte o lingură de umplutu­ră, iar marginile le lipeşti, obţinând o formă  de triunghi.

Colţunaşii obţinuţi îi fierbi în-apă cu sare, în jur de 15 minute, îi scoţi pe un platou şi îi presari pe dea­supra cu zahăr, tos. Coltunaşii cu brân­ză sărată îi serveşti fierbinţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.