Colţunaşi cu ciuperci si condimente

Printeaza

Colţunaşi cu ciuperci si condimente

Ingrediente:

  • 100 g margarină
  • 1 pahar apă
  • sare
  • făină cât cuprinde
  • 1 kg ciuperci
  • 1 -2 cepe
  • 1 lingură vegeta
  • 1 ou
  • condimente (maghiran, corinadru, ienibahar)

 

Mod de preparare:

Colţunaşi cu ciuperci si condimente: Pentru aluat: se amestecă bine 1 pahar cu apă, margarină, puţină sare şi făină cât cuprinde, până se obţine un aluat potrivit.

Umplutura: ciupercile se curăţă, se spală şi se dau prin maşina de tocat. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în puţină apă şi ulei, împreună cu ciupercile. După ce s-au înăbuşit bine, se opreşte focul şi se adaugă vegeta, condimentele şi oul, amestecându-se bine.

Din aluatul pe care l-am obţinut din făină, se întinde o foaie, care se taie dreptunghiuri, se pune cu o linguriţă din compoziţia cu ciuperci şi se lipesc bine pe margini, presând cu degetele.

Colţunaşii se fierb în apă clocotită, după care se scurg şi se aşază pe un platou. Se pot servi cu sos de roşii şi smântână.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.