Coltunasi cu branza de vaci si miere

Printeaza

Coltunasi cu branza de vaci din: ou, faina, miere, branza de vaci, unt, sare.

Ingrediente:Coltunasi cu branza de vaci si miere

  • 1 ou
  • 3 linguri cu faina
  • 1 lingurita cu miere
  • 50 g (2 linguri cu varf) de branza de vaci
  • 1 lingurita cu unt
  • 1 lingurita cu sare

 

Mod de preparare:

Se spala oul, se sparge in farfurie, se amesteca incet, folosind o lingura de lemn, cu faina, se pune apa calda si se framanta un aluat tare, care se intinde in foi de 0,5 cm grosime.

Separat se pune o oala umpluta pe jumatate cu apa pe foc viu. Cand apa clocoteste se pune si 1 lingurita cu sare. Se face focul mic.

In patratele de aluat se pune branza in amestec cu miere. Se lipesc marginile ca sa obtinem triunghiuri care se pun la fiert in apa clocotita.

Se lasa 4-5 minute, se scot cand s-au ridicat deasupra apei, se scurg si se servesc cu unt deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.