Coltunasi cu carne de porc, praz, sos de soia si wei jin

Printeaza

Coltunasi cu carne de porc, praz, sos de soia si wei jin din: carne de porc, faina, praz, sos de soia, ulei de susan, wei jin.

Ingrediente:Coltunasi cu carne de porc, praz, sos de soia si wei jin

  • carne de porc
  • făină
  • praz
  • sos de soia
  • wei jin
  • ulei de susan

 

Mod de preparare:

Se prepară un aluat din făină şi apă rece, după frământare se lasă să stea o jumătate de oră. Se frământă bine, se întinde o foaie cu ajutorul unul sucitor şi se taie pătrăţele de 5-10 centimetri.

Separat se dă carnea de porc prin maşina de tocat, se adaugă prazul tocat fin, wei jin, sosul de soia, uleiul de susan şi un strop de apă. Carnea se pune pe pătrăţelele de aluat şi se formează colţunaşii.

Se pune o tigaie cu apă la foc mare, iar când apa începe să clo­cotească se pun colţunaşii, care se lasă să dea aproximativ trei clocote, înainte de a se pune altă serie de colţunaşi se adaugă puţină apă rece, care se lasă la clocotit.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.