Coltunasi cu magiun

Printeaza

Coltunasi cu magiun din: faina, magiun, zahar, margarina, sare.

 

Ingrediente:

  • 300 g făină
  • 200 g magiun
  • 100 g zahăr
  • 50 g margarină
  • 10 g sare

 

Mod de preparare:

Se face un aluat din făină, sare şi apă caldă, se fră­mântă bine şi se bate de masă pentru a deveni elastic.

Se întinde o foaie de 4 mm grosime, se taie în pătrate cu latura de 6 cm şi pe fiecare pătrat se pune o lingură de magiun.

Se îndoaie în formă de triunghi şi se presează marginile cu dinţii furculiţei.

Se fierb pe rând în apă clo­cotită timp de 5 minute.

Se scot, se pun într-un vas, se presară cu zahăr şi mar­garină topită şi se pun la cuptor 10 minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.