Nutriția și Sistemul Imunitar: Alimente Cheie pentru O Sănătate De Fier. În lupta pentru menținerea sănătății, sistemul imunitar joacă un rol esențial. Un sistem imunitar puternic ne poate proteja împotriva bolilor și infecțiilor. O cale eficientă de a îmbunătăți funcția imunitară este printr-o dietă echilibrată, bogată în nutrienți esențiali. În acest articol, vom explora alimentele […]
Coltunasi cu pasare si sos alb Maggi
PrinteazaColtunasi cu pasare si sos alb Maggi
Ingrediente:
- 300 g făină
- 4 ouă
- 3 gălbenuşuri
- sare
- 150 g unt
- 1 pui mic
- 2 linguri sos alb Maggi
Mod de preparare:
Coltunasi cu pasare si sos alb Maggi: Aluatul se prepară din 260 g făină, sare, 2 ouă, 3 gălbenuşuri, 50 g unt şi puţină apă.
scot oasele de la puiul fript sau fiert, se taie mărunt şi se amestecă cu puţin sos alb şi 2 ouă crude.
Aluatul se taie pătrate de 5-6 cm şi pe fiecare bucată se pune cîte o linguriţă de tocătură de pui.
rulează în formă triunghiulară, se lipesc bine marginile şi se fierb 8 minute în apă clocotită cu sare.
strecoară cu atenţie, se aşază pe un platou cu unt topit deasupra.
Separat se serveşte sos alb suprem ( Maggi) preparat din zeama de pui şi 2 linguri smîntînă.
Pofta buna!
Paste cu Sos de Roșii și Busuioc – Deliciu Italian
Paste cu Sos de Roșii și Busuioc – Deliciu Italian din: paste, rosii, ulei de masline, usturoi, busuioc, sare, piper, parmezan. Pastele cu sos de roșii și busuioc sunt un preparat simplu și clasic în bucătăria italiană. Iată cum să-l pregătești: Ingrediente: 300 grame de paste (penne, spaghetti, sau preferatele tale) 400 grame de roșii […]