Coltunasi cu spanac si cascaval de post din: faina, apa, spanac, cascaval de post, sare, ulei, piper.
Ingrediente:
250 g făină
150 ml apă
500 g spanac congelat
100 g caşcaval de post sau brânză
sare
ulei
piper
Mod de preparare:
Din făină, apa călduţă şi 3 linguri ulei frămânţi un aluat elastic pe care-l laşi să se odihnească.
Decongelezi apoi spanacul, îl laşi să se scurgă, apoi îl căleşti într-o lingură de ulei câteva minute.
Adaugi şi o lingură de făină, amesteci pe foc până se leagă, potriveşti de sare şi piper şi îl dai deoparte.
Intinzi apoi aluatul într-o foaie subţire, tai pătrate cu latura de 10 cm, pui pe fiecare bucată de aluat 1lingură din compoziţia de spanac şi formezi colţunaşi.
Ii prăjeşti apoi în baie de ulei încins. Când sunt gata îi aşezi pe şerveţele de hârtie ca să absoarbă uleiul în plus, apoi îi pui pe un platou şi presari brânza rasă. Sunt mai buni cât sunt calzi.
Se opăresc 3 foi de varză chinezească, se scurg, se toacă. Se adaugă 300 g carne de porc semigrasă, tocată, 1 legătură ceapă verde tocată mărunt, 1 cățel usturoi pisat, 2 lingurițe sos de soia light, 1 linguriță vin de orez, sare, piper alb și 1 linguriță ulei de susan. Se amestecă, obținând o pastă […]
Coltunasi cu brinza de vaca din: branza de vaca, oua, faina, sare, smantana si unt. Ingredinte: 1/2 kg branza de vaca 3 oua 4 linguri faina sare 1 pahar smantina 2 linguri unt Mod de preparare Se face o foaie de taitei din faina, 2 oua si sare. Se intinde foaia pe planseta, se […]
Coltunasi cu branza de vaci si cas din: oua, smantana, ulei, faina, branza de vaci, cas, oua, unt, marar. Ingrediente: Pentru aluat: 2-3 ouă mari 2 linguri smântână 1 lingură ulei făină cât cuprinde Pentru umplutură: 200 g brânză de vaci 100 g caş de vacă sau de oaie 2 ouă puţin unt opţional mărar […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.