Coltunasi cu spanac si cascaval de post

Printeaza

Coltunasi cu spanac si cascaval de post din: faina, apa, spanac, cascaval de post, sare, ulei, piper.

 

Coltunasi cu spanac

Ingrediente:

  • 250 g făină
  • 150 ml apă
  • 500 g spanac congelat
  • 100 g caşcaval de post sau brânză
  • sare
  • ulei
  • piper

 

Mod de preparare:

Din făină, apa călduţă şi 3 lin­guri ulei frămânţi un aluat elastic pe care-l laşi să se odihnească.

Decongelezi apoi spanacul, îl laşi să se scurgă, apoi îl căleşti într-o lingură de ulei câteva minute.

Adaugi şi o lingură de făină, amesteci pe foc până se leagă, potriveşti de sare şi piper şi îl dai deoparte.

Intinzi apoi aluatul într-o foaie subţire, tai pătrate cu latura de 10 cm, pui pe fiecare bucată de aluat 1lingură din compoziţia de spanac şi formezi colţunaşi.

Ii prăjeşti apoi în baie de ulei încins. Când sunt gata îi aşezi pe şerveţele de hârtie ca să absoarbă uleiul în plus, apoi îi pui pe un platou şi presari brânza rasă. Sunt mai buni cât sunt calzi.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Colțunași chinezești

Se opăresc 3 foi de varză chinezească, se scurg, se toacă. Se adaugă 300 g carne de porc semigrasă, tocată, 1 legătură ceapă verde tocată mărunt, 1 cățel usturoi pisat, 2 lingurițe sos de soia light, 1 linguriță vin de orez, sare, piper alb și 1 linguriță ulei de susan. Se amestecă, obținând o pastă […]

 

retete

Coltunasi cu brinza de vaca

Coltunasi cu brinza de vaca din: branza de vaca, oua, faina, sare, smantana si unt. Ingredinte: 1/2 kg branza de vaca 3 oua 4 linguri faina sare 1 pahar smantina 2 linguri unt   Mod de preparare Se face o foaie de taitei din faina, 2 oua si sare. Se intinde foaia pe planseta, se […]

Moristi cu branza

Coltunasi cu branza de vaci si cas

Coltunasi cu branza de vaci si cas din: oua, smantana, ulei, faina, branza de vaci, cas, oua, unt, marar. Ingrediente: Pentru aluat: 2-3 ouă mari 2 linguri smântână 1 lingură ulei făină cât cuprinde Pentru umplutură: 200 g brânză de vaci 100 g caş de vacă sau de oaie 2 ouă puţin unt opţional mărar […]

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.