Coltunasi umpluti cu carne

Printeaza

Coltunasi umpluti cu carne din: faina, oua, apa, sare, carne tocata, unt, supa de carne, piper, sare, sos de rosii, cascaval.

Ingrediente:Coltunasi umpluti cu carne

  • 300 g făină
  • 2 ouă
  • 2 linguri apă
  • sare

Pentru umplutură:

  • 200 ml apă
  • 250 g carne tocată
  • 1 lingură unt
  • 1 lingură făină
  • 500 ml supă de carne
  • piperul praf
  • sare
  • 6 linguri sos de roşii
  • caşcaval ras

 

Mod de preparare:

Amesteci făina cu ouăle, apa şi un praf de sare. La final, trebuie să obţii un aluat elastic.

Căleşti carnea tocată în unt, după ce a scăzut apa, pui făina, piper şi sare după gust. împărţi aluatul în jumătate şi întinzi o foaie. Aşezi din loc în loc câte o lingură de umplutură, pui deasupra cealaltă foaie şi decupezi colţunaşii.

Lipeşti marginile, îi opăreşti 20 de minute în apă, fără să-i fierbi, după care-i scoţi, îi aşezi în tavă, torni supa de carne şi-i dai la cuptor până scade zeama, îi poţi servi cu sos de roşii şi presărări cu caşcaval ras.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.