Compot cu biscuiti

Printeaza

Compot cu biscuiti din: apa, mere, scortisoara, zahar.

Ingrediente:Compot cu biscuiti

  • 2 l apă
  • 1 kg mere
  • 2 bucăţi de scorţişoară
  • 200 g zahăr

 

 

Mod de preparare:

Puneţi apa la fiert cu zahărul, tăiaţi merele felii, aşezaţi-le într-un vas când apa clocoteşte, cu puţină scorţişoară nepisată. Fierbeţi merele 15 min, stingeţi focul, lăsaţi compotul să se răcească.

Serviţi călduţ, cu biscuiţi alături.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.