Compot de caise cu cuisoare

Printeaza

Compot de caise cu cuisoare din: caise, zahar, cuisoare.

Compot_de_caise_cu_cuisoare

Ingrediente:

  • 1 kg caise
  • 400 g zahăr
  • cuişoare, opţional

 

 

 

Mod de preparare:

Speli bine caisele, le scoţi sâmburii, le tai jumă­tăţi şi le aşezi în borcane.

Faci un sirop dintr-un litru de apă amestecată cu zahărul până când acesta se topeşte, apoi îl torni în borcane, pui în fie­care cuişoare, dacă vrei, şi le închizi ermetic.

Aşezi prosoapte într-o cratiţă mai mare, pui borca­nele, ai grijă să nu se atingă între ele, şi torni apă atât cât să ajungă până la mijlocul lor. Fierbi, la foc mic, 30 de minute.

Compot de caise cu cuisoare

Compot_de_caise_cu_cuisoare

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.