Compot de caise verzi

Printeaza

Compot de caise verzi

Ingrediente:Compot de caise verzi

  • 750 g caise verzi
  • 2 pahare apă
  • 200 g zahăr
  • vanilie
  • zeamă de lămîie

 

Mod de preparare:

Se pune la fiert apa. zahărul, vanilia şi caisele tăiate în două şi cu simburii scoşi.

Se fierb la foc domol 4-5 minute, apoi se dă la rece cu puţină zeamă de lămîie.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • compot de caise verzi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.