Compot de caise

Printeaza

Compot de caise din: caise, zahar pudra, apa.

Ingrediente:Compot de caise

  • 5 kg caise
  • 800 g zahar pudra
  • 1250 ml apa

 

 

Mod de preparare:

Caisele se spală, se şterg, se rup sau se taie în două şi se li se scoate Se aşază în borcane care se lovesc uşor de masă pentru ca fructele să se aşezt cât mai bine.

Din apă şi zahăr se fierbe 10 minute un sirop care se repartizează în borcane. Se astupă borcanele şi se fierb 30 de minute la bain-marie.

Compot de caise

Compot de caise

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.