Compot de capsuni

Printeaza

Compot de capsuni din: capsuni, zahar, vanilie, coaja de lamaie, apa.

Ingrediente:Compot de capsuni

  • 200 g căpşuni
  • 1 lingură zahăr
  • vanilie
  • coajă de lămiie sau portocală
  • 1/2 pahar de apă

 

 

Mod de preparare:

Se curăţă căpşunile proaspete şi se pun într-o compotieră de porţelan.

Din zahăr, apă şi aromă se prepară un sirop care se lasă să fiarbă 2-3 minute, apoi se toarnă fierbinte peste căpşuni.

Se acoperă vasul şi se lasă să se răcească.

La fel se prepară compoturile de zmeură, mure, fragi şi portocale.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.