Compot de corcoduse galbene

Printeaza

Compot de corcoduse galbene din: zahar, apa, corcoduse.

Ingrediente:Compot de corcoduse galbene

  • 10 linguri zahăr la 1 litru de apă
  • 3 kg corcoduşe

 

 

Mod de preparare:

Se spală corcoduşele, se repartizează în borcane bine spălate şi cu capace noi. Se pun pe foc apa şi zahărul.

Dintr-un litru de apă ies 4 borcane de 800 ml. Se lasă pe foc până se dizolvă zahărul, iar când apa devine călduţă, se toarnă peste corcoduşele din borcan.

Se capsează bine borcanele şi se sterilizează câteva minute, apoi se scot, se învelesc cu o pătură şi se lasă aşa până se răcesc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.