Compot de fructe proaspete

Printeaza

Compot de fructe proaspete din: sirop de agave, fructe, scortisoara, vanilie.

Ingrediente:Compot de fructe proaspete

  • o lingură de sirop de agave, după nevoie
  • o ceaşcă de fructe proaspete, mărunţite (cum ar fi: prune, caise sau piersici)
  • un vârf de linguriţă de scorţişoară
  • un vârf de linguriţă de esenţă de vanilie

 

Mod de preparare:

Presăraţi siropul de agave peste fructe, dacă sunt acre. Adăugaţi în amestec scorţişoara şi vanilia, şi mâncaţi cu plăcere!

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.