Compot de mere

Printeaza

Compot de mere

Ingrediente:Compot de mere

  • 1 kg mere
  • 180—200 g zahăr
  • vanilie
  • lămîie

 

Mod de preparare:

Merele se curăţă, se taie în două sau în patru (după mărime) şi se scoate mijlocul cu seminţele.

Intre timp se pun la foc 2 pahare apă, zahărul şi vanilia şi cînd fierb se pun merele spălate.

Se fierb cu capac la foc foarte moderat.

După ce au fiert, se pune puţină zeamă de lămîie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.