Compot de prune si aroma de cuisoare

Printeaza

Compot de prune si aroma de cuisoare din: prune, zahar, conservant, cuisoare.

Compot_de_prune_si_aroma_de_cuisoare

Ingrediente:

  • prune
  • 5 linguri zahar la 1 borcan de 800 g
  • conservant
  • 2-3 cuisoare la fiecare borcan

 

Mod de preparare:

Speli prunele, le scoti samburii si le tai pe jumatate. Pui apoi jumatati de prune in borcanele bine spalate. La un borcan de 800 g, adaugi 4 linguri cu zahar si 2-3 cuisoare. Zaharul il amesteci cu apa, apoi torni peste prune, adaugi conservant, capsezi borcanele si le sterilizezi timp de 30-40 de minute.

Compot de prune si aroma de cuisoare

Compot_de_prune_si_aroma_de_cuisoare

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.