Conopida in aluat cu carnati afumati
PrinteazaConopida in aluat cu carnati afumati din: carnati afumati, conopida, cascaval ras.
Ingrediente:
- 100 g cârnaţi afumaţi
- 1 conopidă (de mărime medie)
- 50 g caşcaval ras
Mod de preparare Conopida in aluat cu carnati afumati:
Se desface bucheţele o conopidă de mărime medie, se fierbe în apă cu sare, apoi se scurge.
Se prepară un aluat de clătite mai gros, în care se încorporează caşcavalul ras şi cârnaţii tăiaţi mărunt.
Se omogenizează bine compoziţia, apoi se tăvălesc bucheţele de conopidă şi se prăjesc în ulei încins.
Când sunt gata, se scot pe o hârtie absorbantă.
Se pot servi cu sos de maioneză sau smântână condimentată cu mărar.
Pofta buna!
Foarte, foarte bun!