Conopida in aluat cu carnati afumati

Printeaza

Conopida in aluat cu carnati afumati din: carnati afumati, conopida, cascaval ras.

 

Ingrediente:

  • 100 g cârnaţi afumaţi
  • 1 conopidă (de mărime medie)
  • 50 g caşcaval ras

 

 

Mod de preparare Conopida in aluat cu carnati afumati:

Se desface bucheţele o conopidă de mărime medie, se fierbe în apă cu sare, apoi se scurge.

Se prepară un aluat de clătite mai gros, în care se încorporează caşcavalul ras şi cârnaţii tăiaţi mărunt.

Se omogenizează bine compoziţia, apoi se tăvălesc bucheţele de conopidă şi se prăjesc în ulei încins.

Când sunt gata, se scot pe o hârtie absorbantă.

Se pot servi cu sos de maioneză sau smântână condimentată cu mărar.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Nina Apostoleanu

    Foarte, foarte bun!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.