Conopida cu branza si rosii cherry

Printeaza

Conopida cu branza si rosii cherry din: conopidă, roşii cherry, pesmet, parmezan, piper negru, unt, făină, lapte, dafin, ceapa, mustar, brânză Cheddar, nucsoara.

Ingrediente:

  • 0 conopidă mare, ruptă în bucheţele
  • 8 roşii cherry tăiate
  • o mână de pesmet
  • 2 linguri cu parmezan ras
  • piper negru

Ingrediente pentru sos:

  • 60 g unt
  • 60 g făină
  • 600 ml lapte
  • 1 frunză de dafin
  • 4 cepe verzi curăţate şi tocate
  • 1 lingură muştar
  • nucşoară rasă
  • 150 g brânză Cheddar, rasă

Mod de preparare:

Fierbe conopida 10, minute. Las-o la scurs. Pentru sos, topeşte untul într-o tigaie, adaugă făina şi amestecă până obţii o pastă, la de pe foc, adaugă puţin lapte şi bate până când compoziţia devine fină.

Pune înapoi pe foc şi adaugă gradat restul de lapte. Adu la fiert, daugă frunza de dafini şi lasă să.fiarbă 5 minute.

Adaugă cepele verzi în sos şi mai lasă pe foc câteva minute. Scoate frunza de dafin. Pune muştarul, puţină nucşoară şi brânza.

Aranjează conopida într-o tavă. Toarnă sosul deasupra. Adaugă roşiile, pesmetul şi parmezanul. Dă la cuptor pentru 5 minute. Piperează.

 

Conopida cu branza si rosii cherry

Conopida_cu_branza_si_rosii_cherry

Pofta buna!


 

Friptură de Rață cu Rozmarin și Usturoi

Friptură de Rață cu Rozmarin și Usturoi din: piept de rata, usturoi, rozmarin, ulei, garnitura de legume. Descoperă o rețetă care transformă carnea de rață într-un festin culinar. Această combinație clasică de arome aduce în prim plan gustul bogat al cărnii de rață, îmbogățit cu parfumul inconfundabil al rozmarinului și picanteria subtilă a usturoiului. Fie […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.