Conopida cu branza

Printeaza

Conopida cu branza din: conopida, otet, unt, svaiter, sare, piper.

Ingrediente:

  • 2 kg conopidă
  • 2 linguri oţet
  • 4 linguri unt
  • 2 ceşti cu şvaiţer (brânză uscată, sărată)
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Conopida se spală bine în apă cu oţet şi se desface în bucheţele. Se pune la fiert în apă cu sare o jumătate de oră, se scurge bine şi se aşează într-un vas de Jena uns cu unt.

Se sărează, se piperează, se presară cu unt topit şi cu şvaiţer ras.

Se introduce la cuptor, la foc potrivit, aproximativ o jumătate de oră.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.