Zacuscă de Conopidă: Rețeta Delicioasă pentru Toamnă – o variantă delicioasă și nutritivă a zacuștii tradiționale românești, perfectă pentru a aduce un plus de diversitate în cămară. Conopida, fiind o sursă excelentă de vitamine și fibre, transformă această zacuscă într-un preparat nu doar gustos, ci și benefic pentru sănătate. Ingrediente Conopidă (1 kg, desfacută în […]
Conopida si cartofi
PrinteazaConopida si cartofi din: ulei de masline, ceapa, ghimbir, cartofi, conopida, pasta de curry, lapte de cocos, zahar brun, naut.
Ingrediente:
- o lingura de ulei de masline
- o ceapa mare tocata
- o lingurita de ghimbir ras
- 2 cartofi mari cubulete
- o conopida separata in buchetele
- 4 linguri de pasta de curry
- o conserva de lapte de cocos
- o lingura de zahar brun
- o conserva de naut scursa de apa
Mod de preparare:
Intro oală mare, încălziţi ulei, adăugaţi ghimbirul ras şi ceapa şi sotati 3 minute.
Adăugaţi cartofii, conopida şi pasta de curry şi gătiti 5 minute, amestecând constant. Turnaţi laptele de cocos şi zahărul brun şi acoperiţi cu apă.
Puneti boabele de năut şi un praf de sare. Acoperiţi şi lăsaţi să fiarbă timp de jumătate de oră, până se înmoaie cartofii.
Puteţi garnisi cu felii de roşii şi seminţe de fenicul.
Conopida si cartofi
Pofta buna!
Potarniche cu Sos de Merisoare si Portocale
Potarniche cu Sos de Merisoare si Portocale: Dacă ești în căutarea unei rețete deosebite pentru o cină specială sau o ocazie festivă, potarnichea cu sos de merișoare și portocale este alegerea perfectă. Această rețetă combina gustul rafinat al potarnichii cu dulceața acrișoară a merișoarelor și aroma vibrantă a portocalelor, oferindu-ți o explozie de arome și […]