Conopida cu cascaval sau parmezan

Printeaza

Conopida cu cascaval sau parmezan din: conopida, cascaval sau parmezan, sare.

 

Ingrediente:Se spala conopida, se curăţă de frunze şi se rupe în bucheţele, care se fierb 30 de minute în apă cu sare. Se păstrează apoi în apă caldă cu sare. Se serveşte cu caşcaval ras sau parmezan şi unt fierbinte deasupra.

  • 1,8 kg conopida
  • 140 g cascaval sau parmezan
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se spala conopida, se curăţă de frunze şi se rupe în bucheţele, care se fierb 30 de minute în apă cu sare.

Se păstrează apoi în apă caldă cu sare.

Se serveşte cu caşcaval ras sau parmezan şi unt fierbinte deasupra.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Conopida cu smantana si cascaval

Conopida cu smantana si cascaval din: conopida, smantana, cascaval, unt, pesmet, sare. Ingrediente: 1 conopidă (sub 1 kg) 150 g caşcaval 200 g smântână grasă 50 g unt 3 linguri de pesmet alb sare   Mod de preparare: Spală conopida, desfă-o în bucheţele de mărime potrivită şi pune-o la fiert în 2 l de apă […]

 

Conopida cu ciuperci la cuptor

Conopida cu ciuperci si cascaval la cuptor

Conopida cu ciuperci si cascaval la cuptor din: conopida, ciuperci, ulei, unt, faina, lapte, cascaval, sare, piper, cimbru, pesmet. Ingrediente: 400 g conopidă 300 g ciuperci champignon 1 lingură ulei 40 g unt unt cât o nucă, pentru uns forma 1 lingură cu vârf făină 400 ml lapte 150 g caşcaval ras sare piper negru […]

 

Conopidă prăjită cu sos de pătrunjel

Conopida cu creveti si cascaval

Conopida cu creveti si cascaval din: conopida, creveti, lapte, cascaval, sare, unt, faina, piper, nucsoara. Ingrediente: o conopidă medie 200 g creveti decorticati 65 ml lapte 50 g caşcaval sare Pentru sos: 45 g unt 45 g făină 60 ml lapte sare piper nucşoară   Mod de preparare: Conopida se desface bucheţele care se spală […]

 

Conopidă gratinată

Conopida gratinata cu unt si cascaval

Conopida gratinata cu cascaval din: conopida, unt, faina, lapte, oua, cascaval, sare. Ingrediente: 1,5 kg conopida 100 g unt 60 g faina 300 ml lapte 3 oua 100 g cascaval sare   Mod de preparare: Se spală şi se curăţă conopida de frunze. Se desface în bucheţele care se fierb 20 de minute în apă […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.