Conopidă cu ciuperci si unt

Printeaza

Conopidă cu ciuperci si unt

Ingrediente:

  • 1 conopidă
  • 250 g ciuperci
  • 150 g caşcaval ras
  • 2 gălbenuşuri
  • 100 g unt
  • 1 pahar lapte
  • puţină făină

 

Mod de preparare:

Conopidă cu ciuperci si unt: Conopida se fierbe întreagă în apă cu sare, după care se desface bucăţele.

Ciupercile se taie felii şi se călesc într-o lingură de unt. Se face un sos alb din 50 g unt, făină şi lapte.

Se unge cu unt un vas termorezistent, se aşază bucăţelele de conopidă, se presară cu caşcaval ras, apoi se pune un strat de ciuperci, se presară sare, bucăţele de unt şi se toarnă sosul alb, caşcavalul ras şi două gălbenuşuri.

Se introduce vasul în cuptor şi, când se rumeneşte compoziţia, e semn că e gata.

 

Poftă bună!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.