Daca e toamna, e sezonul conservelor si muraturilor. Cel mai bogat anotimp al anului ne ofera fel de fel de legume si fructe pe care gospodinele se pregatesc sa le conserve pentru iarna. Cu aceasta ocazie va invitam sa incercati retetele noastre de muraturi si conserve pentru a avea suficiente provizii in zilele geroase. Reteta […]
Conopida conservata in apa
PrinteazaAlegi conopidă albă, deasă, fără pete. O desfaci în bucheţele, îi scoţi cotorul şi coada. Intr-un vas prepari o saramură din 50 g sare la 1 1 apă rece şi ţii conopida 50 de minute.
poate iti place si: Salata de legume pentru iarna
O scoţi din saramură şi o fierbi la aburi : 12 minute, apoi o laşi să se răcească şi o introduci în borcane cu floarea în sus.
poate iti place si: 10 Retete de muraturi pentru iarna
O acoperi cu apă clocotită fără s şi sterilizezi borcanele la bain-marie 50-60 de minute, laşi la răcit în vasul în care au fiert.
Conopida conservata in apa
Pofta buna!
poate iti place si:
Cele mai gustoase muraturi pentru iarna
Pofta buna!