Alegi conopidă albă, deasă, fără pete. O desfaci în bucheţele, îi scoţi cotorul şi coada. Intr-un vas prepari o saramură din 50 g sare la 1 1 apă rece şi ţii conopida 50 de minute. poate iti place si: Salata de legume pentru iarna O scoţi din saramură şi o fierbi la aburi : 12 […]
Conopida conservata
PrinteazaConopida conservata din: conopida alba si deasa, suc de rosii si sare.
Ingredinte:
- conopida alba si deasa
- suc de rosii
- sare
Mod de preparare
Se desface conopida in buchetele, care se fierb 10 minute in apa clocotita si putin sarata.
citeste si: Totul despre Alimentatia sanatoasa
Separat, se trec rosile prin separatorul de seminte.
Se fierbe in clocote, 10 minute, sucul obtinut.
citeste si: Alimentatia sanatoasa (Diete sanatoase)
Se pune conopida in borcane de 800 gr., se acopera cu sucul de rosii clocotit, se leaga cu celofan si se sterilizeaza conserva pe baie de aburi, 30 de minute.
Pofta buna!
Ghiveci cu carne de vita, dovlecel si conopida
Ghiveci cu carne de vita, dovlecel si conopida din: carne de vită fară os, roşii, ţelină, morcovi, dovlecei, mazăre conservată, conopidă, ulei, păstârnac, verdeaţă. Ingrediente: 1 kg carne de vită fară os 1 kg roşii proaspete 500 g ţelină 1,5 kg morcovi 750 g dovlecei 250 g mazăre conservată 750 g conopidă 150 ml ulei 500 […]
Pofta buna!