Conopida cu branza la cuptor

Printeaza

Conopida cu branza la cuptor 

Ingrediente:Conopida cu branza la cuptor

  • 1 conopida mijlocie
  • 40 g unt
  • 3 linguri rase faina
  • 300 ml lapte
  • 100 g branza maruntita
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se rupe conopida in buchete mai mici si se opareste in apa clocotita, pana cand incepe sa se inmoaie. Se scurge si se pune intr-un vas termorezistent.

Se topeste untul, se incorporeaza faina si se lasa pe foc 1 minut. Se ia de pe foc si se incorporeaza treptat laptele. Se pune din nou pe foc, se lasa sa dea in clocot si se tine pana se ingroasa. Se adauga branza si se asezoneaza.

Se toarna sosul peste conopida, se presara cu branza ramasa si se da la cuptor pana se rumeneste usor branza.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.