Conopida cu carnati
PrinteazaConopida cu carnati din: conopida, carnati, rosie, smantana, faina, unt, patrunjel verde, sare, piper, oua.
- 1 conopida mare
- 300 g carnati mai grosi
- 1 rosie
- 200 g smantana
- 1 lingura faina
- 1 lingura unt
- patrunjel verde
- sare
- piper
- 3 oua
Mod de preparare:
Conopida se desface bichetele si se tine in apa cu sare timp de 10 minute. Se spala si se pune la fiert in apa cu sare 10 minute, pana se inmoaie putin. Se scurge si se lasa la racit. Se unge un vas termorezistent cu unt şi se aşază bucheţelele de conopidă.
Ouăle se bat bine, se adaugă smântână, faina, sare şi piper, după gust, şi se amestecă bine. Compoziţia se toarnă uniform peste conopidă.
Printre buchetele de conopida se asaza cat mai estetic carnatii taiati bucati si rosia feliata.
Se da la apoi la cuptor pentru 20 de minute. Se serveste calda, decorata cu patrunjel tocat.
Conopida cu carnati
Pofta buna!
Merge conopida cu carnati, chiar merge