Conopidă cu carne de vită

Printeaza

Conopidă cu carne de vită

Ingrediente:Conopidă cu carne de vită

  • 700 g carne de vită
  • 2 cepe
  • 120 g ulei
  • 1 lingură de bulion pastă
  • 1 lin­gură de făină
  • 1,500 kg conopidă
  • sare
  • 1 legătură pătrunjel
  • 300 g roşii
  • 200 g smîntînă

 

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi, se sărează şi se înăbuşă în ulei. Se scoate şi, în sosul rămas, se pun făina şi ceapa tocată, se călesc puţin şi se stinge cu puţină supă sau apă şi cu bulionul.

Se mai fierbe circa 20 minute. Se strecoară peste carne şi se fierbe pînă ce carnea este aproape făcută.

Conopida se spală, se rupe bucăţele (fără cotoare) se căleşte puţin şi se pune peste carnea cu roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate şi se mai fierb împreună circa 20 minute.

Verdeaţa se toacă şi se presară pe conopidă înainte de a fi servită.

Smantana se serveşte separat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.